POKERIGRE.RS

ONLINE POKER IGRE, STRATEGIJE I BONUSI

bwin srbija

Ubačene sličice-vrednovanje članova

Novosti vezane za rad foruma

Ubačene sličice-vrednovanje članova

Postod PokerIgrac » 02 Nov 2009, 20:09

Poštovani članovi, ubacili smo male sličice koje se nalaze pored svakog nadimka članova foruma a označavat će vrednost svakog pojedinca po broju postavljenih postova. Na malo drukčiji način-nadamo se da nikome neće biti uvredljiv, jer smisao svega jeste da se družimo i šalimo, naveli smo zanimljive "oznake" za sve članove a pošto su na Engleskom jeziku, ja ću sada nabrojati koje su-i prevesti njihovo značenje. Još jednom molim sve da ne protumače pogrešno jer ideja je bila da nazivi budu zanimljivi i šaljivi a nikako uvredljivi; te da sve članove potakne na aktivnost kako bi napredovali u našem sistemu vrednovanja.

Počinje ovako, novi član neće imati nimalo laskavu titulu i pratiće ga do broja od ukupno 15 postova u svim temama a kategorija je:
River Rat (rečni štakor) :zubic , dalje redom...
Fish (riba) :fish (izraz za izrazito lošeg poker igrača-takovg svi žele za stolom)

Calling station (pokeraški naziv za lošijeg igrača-koji stalno prati i plaća a nikada ne podiže ulog) :nono

Rock (Stena-naziv za čvrstog igrača-onaj koji igra samo dobre karte i ne plaća kad ne mora) :fold

Maniac (Manijak-ne znam treba li ovde prevod, misli se na dobrog i agresivnog u igri) :raise

Bomb (Bomba-sa ovakvima je bolje ne ulaziti u duel jer nikad ne znaš kad će eksplodirati-a time ozbiljno uništiti vašu banku) :nuts :bluf

Shark (Ajkula=naziv za najbolje poker igrače, odmeren, agresivan i jednostavno guta sve :fish :fish :fish )

Nadamo se da ćete dobronamerno prihvatiti naš sistem bodovanja te da ćete brzo napredovati do vrha. Puno sreće svima u igri i želimo da se dugo i uspešno družimo u svim budućim aktivnostima. Ako sam nekoga uvredio-šta reći: :sorry
Korisnikov avatar
PokerIgrac
Site Admin

Pridružio se: 22 Sep 2009, 21:33

Povratak na Obaveštenja na forumu