A bre---nije me bilo dosta dugo...na jedvite jade se uključih sinoć na turnir....ali,ne vredi.U prvih pola sata igre,jedva da sam mogao foldirati par puta....onda je usledio period totalnog aut-a...tako da se nije moglo više s moje strane.Ne pravdam se za izuzetno loš / najlošiji učinak u zadnje vreme / nastup....Apropo-ADSL-u....dve godine već se navršavaju od kako kukam,moljakam za to....Ej ljudi !!!
Pre ravno dve godine,promenih mesto prebivališta - delom i zbog višegodišnje molbe za ADSL-om - i u gradu,dobih ADSL-za par sati....a posle 6-7.meseci,vratih se ponovo kući,u nadi i sa nadom da će zamnom da pođe i ADSL....ali,vraga....nastavio sam samo da plaćam uslugu koju nisam koristio-
Onda mi se komp zaglupio---i sada je u tom položaju - pola kompa radi savršeno,a pola ne radi uopšte ???--- / ne prima na slotove : modem-skystar2.karticu-video i TV kartu /...i,jedini spas mi je ostao u mobilnom internetu....Malo je bolji od Dial-up....ali,nestabilan do Boga.
Jednom sam prob'o od drugara,da se ubacim sa njegove mreže na moj nalog u ''bwin''....isto ima mobilni modem,sam što je od drugog operatera i sa 3.G.signalom...Ej ljudi....kakav ADSl....to je bila prava uživancija...Ne hvalim se,ali,od 3000.učesnika,ugurah se međ 100-
Sad-što ne pređem na tog drugog operatera /da ne pominjem ime,na neko ne shvati da hoću reklamirati nekoga /....da,hteo sam ja i hoću---evo već 3.meseca nemaju modem ?!?....Ovih narednih par dana,veruju i obećavaju da će se nešto ipak srediti....UF......Stvarno sam se uželeo nastupa na ''bwin-u''....