februarski bilans jos losiji od februarskoga , iako sam na pola mjeseca bio u plusu konacan bilans je minus.dakle opklade -158 evra poker +66 evra. ukupno -92 evra.htjeo sam reci losoji od januarskoga ali napravio gresku. razumuje se.. pozdrav
hvala za lijepe zelje, a sto se tice tiketa tacno tako je samo jedan tiket je trebao pa da se zavrsi u plusu. spomenucu samo vikend . u subotu da je pobjedio leverkusen kelna ili jos tragicnije u nedelju zrinjski zvijezdu iz gradacca bio bi u plusu. ovaj zrinjski je bio kvota 1,15 . pogodio sedam rezultata , a oni bili osmi daleko najmanji koeficijent. tragedija. sta ces . kao sto rece vise srece u martu. pozdrav
ova zadnja subota i nedelja u martu su bile nevidzeno dobri rezultati za kladionicare. ne pamtim da su zaredom i subotu i nedelju izasli ovako dobri rezultati tako da mislim da je bilo skoro nemoguce nemati dobitne listice u ova dva dana. narocito dobri rezultati su izasli za one igrace koji igraju malo jace uplate, jer su svi mali koeficijenti izasli. tako se i kod mene uklopilo pa sam ovaj mart zavrsio na kladzenju ukupno +150 evra. poker sam igrao veoma malo, ali zahvaljujuci jednom trecem mjestu 17 . 03. na turniru koji pocinje u 02 sata i tu sam poker zavrsio u ukupnom bilansu +5 evra.znaci mart mjesec +155 evra. zahvaljujuci ovom,e martu tromjesecni bilans zavrsen -11 evra sto je zadovoljavajuce, narocito ako uzmem u obzir da sam u istom periodu na b-winu zavrsio +38 evra. znaci zabava je bila ukupno besplatna sa malim simbolicnim dobitkom. zadovoljan jer ovo smatram prvenstveno zabavom , a pare su na drugoj strani.
iako sam polovicom mjeseca bio malom plusu , kraj sam zavrsio u minusu na oba fronta. opklade za maj -89 poker -25 . ukupan minus za maj 114 evra.nadamo se boljem sljedeci mjesec.
bilans za juni na unibetu malo smijesan. zahvaljujuci prvom kolu wimbldona ukupan bilans kladzenja zavrsen za juni +27 evra, dok je bilans za poker -25 evra, tako da je ukupan bilans za juni +2 evra.